Dumpert app 2.0 met vernieuwd design uitgebracht in Play Store

Het bekende platform Dumpert heeft een vernieuwde applicatie uitgebracht voor Android. Dumpert 2.0 is voorzien van een compleet frissere vormgeving. Met de Dumpert app kan je grappige foto’s en filmpjes bekijken en is een geliefd middel om je niet meer te hoeven vervelen.

Dumpert app 2.0

Dumpert 2.0 is uitgebracht in de Google Play Store. De nieuwe applicatie is vanaf de grond opnieuw opgebouwd. We zien in de vernieuwde Dumpert app bepaalde Material Design-elementen en tabbladen waarin je de verschillende ’toppers’ kunt vinden. Daarnaast is in het menu de mogelijkheid om tegen betaling advertenties te verwijderen of om zelf je content te uploaden naar Dumpert.

Natuurlijk is er de zoekfunctie zodat je direct een filmpje of plaatje kunt zoeken, en is er het NSFW-filter voor content die je beter niet tijdens het werk of op school kunt bekijken. Onder de video of foto vind je hoeveel kudos het heeft gekregen en daarnaast kan je je eigen reactie achterlaten of de video delen via de bekende netwerken. Je kunt de content ook doorsturen naar je Chromecast en deze op je televisie bekijken.

Dumpert 2.0 is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Dumpert
Dumpert
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel