Dumpert app update: reaguren en veel verbeteringen

Dumpert heeft de Android-app voorzien van een update. De applicatie is in verschillende opzichten verbeterd en voorzien van verbeteringen en nieuwe functies. Zo kan je voortaan vanuit de app reaguren!

Dumpert app update

De Dumpert app van het gelijknamige platform is bijgewerkt naar een nieuwe versie. In de nieuwe versie van de Android-app is het voortaan mogelijk om een reactie achter te laten, ofwel reaguren. Dit was eerder nog niet mogelijk. Wilde je voorheen een reactie achterlaten, dan diende je gebruik te maken van de (mobiele) website. Ook is de volgorde van weergave van comments veranderd. Voortaan worden de nieuwste reacties bovenaan getoond.

Dumpert app 2.0

Het zogenoemde ‘geheime soundboard’ is voorzien van nieuwe geluiden en als je verbonden bent met WiFi kan een video automatisch in HD gestart worden. Daarnaast zijn er nog enkele andere verbeteringen doorgevoerd zoals het menu en dergelijke. Ben je de reclames zat, dan kan je middels een in-app aankoop voor 3,99 euro voor de rest van 2017 de advertenties afkopen.

Downloaden

De update voor de Dumpert app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Dumpert
Dumpert
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel