Geweldig: livestream laat zien hoe twee Google Home’s met elkaar praten

Google Home is de nieuwe assistent van Google voor in ieder huis. Het reageert op je stem en voert taken uit. Ook kan het vragen beantwoorden. Op dit moment kan je een video livestream bekijken waarin twee Google Home’s met elkaar hele conversaties voeren. Dit levert leuke momenten op en tienduizenden mensen kijken naar de gesprekken tussen twee Google Home’s.

Google Home livestream

Met dit grauwe weer niet naar buiten? Geen probleem. We hebben een livestream gevonden waarmee je nog wel even de tijd doorkomt. Via een livestream kan je een conversatie volgen tussen twee Google Home’s. Dit zijn digitale assistenten die in het dagelijks leven kunnen reageren op je vragen, zo kan je bijvoorbeeld je vraag stellen aan het apparaat. Ook kan je de muziek starten of het licht aanzetten met een spraakcommando. Google Home werd in 2016 aangekondigd.

Twee Google Home-apparaten zijn nu in een livestream video te zien. Dit levert erg interessante beelden op. Het gaat over de meest uiteenlopende onderwerpen, zoals waar de ander woont, wat de ander zei en wat voor werk de ander doet. Maar soms wordt het een tikkeltje romantisch, of ontstaat er een grappige discussie en gaat het over bananen.

De video is erg populair; er kijken tienduizenden mensen op dit moment naar de stream. Ook de comments met de (soms erg humoristische) reacties op de video stromen aan de lopende band binnen.

Je kunt de video hieronder bekijken op Twitch.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel