Duolingo brengt TinyCards uit: talen oefenen met flashcards

Duolingo is er niet alleen om je een nieuwe taal te leren, vorig jaar bracht het bedrijf al de TinyCards app uit voor iOS. Nu is deze ook beschikbaar voor Android en kun je veel meer leren dan alleen woorden en zinnen met behulp van zogenaamde flashcards.

Meer leren met TinyCards

Door het kort tonen van kaarten met informatie kun je deze leren onthouden en zodoende oefenen met een bepaald schoolvak of gewoon omdat je het leuk vindt. In TinyCards vind je ruim 200.000 flashcard stapels terug met verschillende onderwerpen zoals het scheikundige Periodiek Systeem, kaarten voor aardrijkskunde maar ook gewoon woorden.

De applicatie is visueel aantrekkelijk gemaakt door het gebruik van animaties en leuke grafische elementen. Een tracker houdt bij hoever gevorderd je bent met een set flashcards in de zelfde stijl als de Duolingo-app. Naast alle beschikbare stapels met flashcards kun je ook je eigen flashcards aanmaken zodat je een zelf gekozen onderwerp kunt oefenen. Je kan ook Duolingo-woorden importeren uit een taal die je op dit moment aan het leren bent.

TinyCards heeft voor iedereen die graag iets nieuws wil leren of oefenen iets te bieden. De TinyCards app van Duolingo is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Lees ook: De 7 beste apps voor het leren van een nieuwe taal

Tinycards by Duolingo: Fun & Free Flashcards
Tinycards by Duolingo: Fun & Free Flashcards
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel