Duolingo Clubs: taal leren samen met groep mensen

Duolingo heeft haar applicatie uitgebreid met een nieuwe manier om een taal te leren, Clubs. Met de Duolingo Clubs kun je de taal leren in een club van 15 mensen, door talen met elkaar te oefenen leer je uiteindelijk beter is de gedachte.

Duolingo Clubs

De Clubs binnen Duolingo zijn nieuw toegevoegd in de Android en iOS applicatie. Tot nu toe was het alleen mogelijk om op een scorebord te zien hoe goed je vrienden bezig zijn met het leren van een taal. Met Duolingo Clubs wil het jou en je vrienden in de club aansporen tot spreken van die nieuwe taal.

Naast een competitie element in de Clubs zijn deze ook bedoeld voor het helpen bij het leren van een nieuwe taal. Kom je ergens niet uit, dan kan je altijd een van de andere leden in je club vragen. Ook kun je elkaar aanmoedigen met speciale emoji en zinnen.

In de komende weken zal de clubs functionaliteit verder uitgebreid worden met nieuwe functies aangedragen door de community. Een webversie voor Duolingo Clubs is nog niet beschikbaar. De laatste versie van Duolingo is te vinden in de Play Store.

Leer Engels met Duolingo
Leer Engels met Duolingo
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel