Duolingo breidt het aantal talen uit in applicatie

Taaleducatie-app Duolingo heeft het aantal talen uitgebreid. Duolingo, welke kosteloos op een interessante en leuke manier op alle mogelijke platformen te gebruiken is, heeft de update uitgebracht in de Play Store. Hiermee wordt het leren van een taal, bijvoorbeeld voor de zomervakantie, nog makkelijker gemaakt.

Duolingo heeft vandaag een nieuwe versie van haar app in de Play Store gezet. Duolingo is onder een grote groep gebruikers erg populair. In januari van dit jaar telde de dienst 25 miljoen gebruikers, waarvan 12,5 miljoen actief zijn. Met de update die vandaag is verschenen worden een aantal nieuwe talen ondersteund. Voor de Spaanstalige gebruikers is het nu mogelijk om de Duitse taal te leren. De Duitstalige gebruikers kunnen nu hun Frans ophalen in Duolingo.

Duolingo Android conversatiemodus

De Engelse taal kan in Duolingo nu geoefend worden vanuit het Grieks, Koreaans, Indonesisch, Chinees, Japans en Vietnamees. Voor degenen die nog moeite hebben met de Engelse taal kan vanuit het Nederlands enkel nog de Engelse taal geoefend worden. Omdat Duolingo voortdurend verder ontwikkelt, zal dit aantal in de toekomst wel uitgebreid gaan worden. Onlangs voegde Duolingo de ondersteuning voor Android Wear toe aan de applicatie.

Leer Engels met Duolingo
Leer Engels met Duolingo
Ontwikkelaar: Duolingo
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel