Europese parkeer-app EasyPark vanaf nu ook in Nederland te gebruiken

Nederland is een parkeer-app rijker; vanaf nu is het niet alleen in verschillende Europese landen mogelijk de EasyPark app te gebruiken, maar ook in Nederland. De dienst wil zich met diverse functies onderscheiden van de rest.

EasyPark in Nederland

We kennen de parkeer-apps Yellowbrick, ANWB Parkeren, Parkmobile en verschillende andere aanbieders al, en nu kan EasyPark toegevoegd worden aan het lijstje. Deze van oorsprong Zweedse aanbieder van mobiel parkeren was al in bijna 600 steden te gebruiken in onder andere Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en verschillende andere landen. Nu dus ook in Nederland. De dienst bestaat sinds 2001.

EasyPark app

De parkeer-app wil meer zijn dan alleen een app. Op dit moment zijn tachtig gemeenten in Nederland te gebruiken met de app, maar dit moet uiteindelijk een landelijke dekking zijn. Tevens beloven de ontwikkelaars met een functie te komen die automobilisten de beste route naar een beschikbare parkeerplek geeft.

Waar je bij veel andere parkeer-apps moet betalen om je te registreren is dit bij EasyPark gratis. Er zijn twee abo-vormen waarbij je met EasyPark Go alleen per transactie betaalt voor het moment dat je er echt staat. Hier komen dan wel per transactie eenmalig 15 procent transactiekosten. Bij EasyPark Flat Fee betaal je 1,99 euro per maand en betaal je geen transactiekosten. Dit kan dan voordeliger zijn voor degenen die relatief vaak parkeren. De kosten voor het parkeren zijn afhankelijk van de locatie waar je parkeert.

Je kunt de EasyPark app gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

EasyPark - Mobiel parkeren
EasyPark - Mobiel parkeren
Ontwikkelaar: EasyPark AS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel