Eerste beelden van Samsung Galaxy A51 duiken op: grote camera-module

Er gingen eerder al berichten rond over een nieuwe lading A-serie toestellen van Samsung, nu krijgen we er voor het eerst ook een beeld bij. Op renders zien we de Samsung Galaxy A51, welke we waarschijnlijk volgend jaar kunnen verwachten.

Galaxy A51 in renders

In augustus van dit jaar dook het bericht op dat Samsung werkt aan meerdere nieuwe smartphones voor de Galaxy A-serie. De Samsung Galaxy A51 zal er hier één van zijn. Leaker OnLeaks heeft renders gemaakt op basis van de bij hem bekende informatie, waardoor we een goed beeld krijgen van hoe de nieuwe smartphone er uit zal komen te zien. Vooral de camera-module is een onderdeel dat opvalt.

Samsung Galaxy A51 render

De Samsung Galaxy A51 zal volgens de bron de volgende afmetingen hebben; 158,4 x 73,7 x 7,9 millimeter. De camera-module zal iets uitsteken, waardoor de dikte ter hoogte van de camera uitkomt op 8,5 millimeter. Wanneer de foto’s kloppen met de werkelijkheid, dan wordt dit een heel mooi toestel met zeer dunne randen en een kleine punch-hole in het midden, bovenin het scherm.

Samsung Galaxy A51 render 2

Naar verluidt krijgt de Galaxy A51 een 6,5 inch Super AMOLED-paneel. Daarbij wordt gesproken over een 32MP front-camera, 4000 mAh accu, Android 10 met One UI 2.0, de Exynos 9611 chipset, 4GB RAM en 64/128GB aan opslagruimte. De quad-camera achterop zal beschikken over een 48MP hoofdsensor, aangevuld met een 12MP groothoeklens, 12MP telephoto lens met 2x optische zoom en een 5 megapixel dieptesensor.

Op dit moment ontbreekt er informatie over wanneer de smartphone precies aangekondigd wordt. Naar verwachting gebeurt dit in januari of februari volgend jaar. Zodra hierover meer te melden is, houden we je natuurlijk hiervan op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 307,00 euro
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel