Eerste details LG V35 ThinQ online: 16MP dual-camera en geen notch

De eerste informatie over de opvolger van de LG V30 is online verschenen. Het gaat om het toestel dat naar verwachting de naam LG V35 meekrijgt, of LG V35 ThinQ.

De LG V35 ThinQ komt eraan

De LG G7 (ThinQ) wordt de opvolger van de huidige LG G6, maar ook de V30 krijgt een opvolger. Over het toestel gaan de berichten rond waarin gesproken wordt over de LG V35 (ThinQ). De toevoeging ThinQ geeft aan dat we te maken hebben met een toestel dat gericht is op Ai (kunstmatige intelligentie) en bijvoorbeeld ook een slimme camera zal hebben die de beste instellingen kan inschatten.

Als de berichten kloppen krijgt het toestel een 6,0 inch OLED-display met QHD+ resolutie, maar geen notch. De camera wordt geüpgraded van 13MP naar 16 megapixel en dit betreft een dual-camera met wide-angle lens. Aan de voorzijde komt een enkele 16MP sensor.

LG V30

De informatie zou afkomstig zijn van een betrouwbare bron. Er wordt verder gesproken over Quad-DAC ondersteuning voor de beste geluidskwaliteit en ‘far-field voice recognition’; spraakbesturing dat werkt op een afstand van 5 meter.

Dubieus is dat er door LG al een toestel is uitgebracht met de naam LG V35; dit is een variant in verschillende regio’s op de V30 zonder dat de specs echt afwijken. De LG V35 ThinQ zou dan alsnog voor wat verwarring kunnen zorgen. Op 2 mei is de aankondiging van de LG G7, wanneer de opvolger van de V30 er aan komt is niet bekend.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel