Eerste foto laat zien hoe WhatsApp advertenties eruit komen te zien

WhatsApp zal binnenkort beschikken over advertenties. Dit bericht gaat al vaker rond, maar wat nog onduidelijk blijft is hoe deze eruit komen te zien. Nu krijgen we een eerste blik van de reclame in WhatsApp.

Reclame in WhatsApp

Facebook heeft bekend gemaakt dat ook WhatsApp zal moeten geloven aan het tonen van advertenties. Het bedrijf maakt namelijk nog altijd geen winst met de chat-applicatie die door vele miljoenen mensen wordt gebruikt. Eerder werd al duidelijk dat er in 2019 advertenties aan WhatsApp toegevoegd zouden worden.

WhatsApp Status reclame

Er is nu een foto opgedoken die Facebook getoond zou hebben op een besloten event. Daar zien we de weergave van advertenties in en met WhatsApp. Volgens de bron zou Facebook de reclame in 2020 willen toevoegen aan de app. Op de foto zien we dat de advertenties in eerste instantie in WhatsApp Status te vinden zullen zijn. Het is onbekend of WhatsApp de reclame ook toevoegt aan andere elementen in de app.

Niet alleen in WhatsApp zelf komen de advertenties. Bedrijven kunnen ook hun WhatsApp-knop plaatsen in advertenties die verschijnen op Facebook en Instagram. Op die manier kunnen gebruikers snel via de chat-app met het bedrijf contact opnemen. Nogmaals gezegd is het nog niet helemaal duidelijk wanneer we de reclame in WhatsApp kunnen verwachten.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel