Preview en video: Sony Xperia XZ2 – onze eerste indruk

Op de redactie is de Sony Xperia XZ2 binnengekomen. Met deze smartphone wil de Japanse fabrikant een gewaagd alternatief aanbieden voor de Samsung Galaxy S9 en Huawei P20. We blikken alvast vooruit op de verwachtingen.

Sony Xperia XZ2 preview

De Sony Xperia XZ2 behoort samen met de Xperia XZ2 Compact tot de nieuwste vlaggenschepen van Sony. De specificaties zijn vrijwel gelijk; wat bij de Xperia XZ2 Compact dan weer als voordeel heeft dat de behuizing een stuk kleiner is. Wij gaan in de komende tijd uitgebreid aan de slag met de grote broer; de Sony Xperia XZ2.

Onze eerste indruk is dat de Sony Xperia XZ2 enorm snel is; direct al vanaf het begin. Het nieuwe design geeft het toestel een extra premium uitstraling; dit komt door het gebruik van glas en de afgeronde hoeken. Een nieuwe stap voor Sony dus. Wel is er een kanttekening. De power-button raken we per ongeluk met de handpalm aan omdat deze vrij laag zit; máár; dit went al steeds meer.

Wat ook lager zit is de vingerafdrukscanner. In de eerste dagen zaten we veel met onze vinger ter hoogte van de camera; die ook al lager zit dan bij veel andere smartphones. Ook dit went steeds meer; en we zijn heel benieuwd of we in de komende weken ermee kunnen leven.

Video

In onderstaande video blikken we vast uitgebreid vooruit op de Sony Xperia XZ2. Houd DroidApp in de gaten, over een tijdje vind je hier de uitgebreide Xperia XZ2 review! Heb jij dingen die je wilt weten over het toestel; laat dan zeker je reactie achter onder dit bericht.

Abonneer je direct op ons YouTube kanaal en mis niks van nieuwe video’s!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel