Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact nu verkrijgbaar in Nederland: alle details

Tijdens het Mobile World Congress in februari zagen we bij Sony de nieuwe Xperia XZ2 en XZ2 Compact. Allebei de smartphones zijn nu uitgebracht in Nederland. We zetten alle details op een rij.

Sony Xperia XZ2 (Compact) in Nederland

Sony heeft haar twee nieuwe vlaggenschepen uitgebracht in ons land. De Xperia XZ2 serie kregen we te zien in Barcelona, tijdens het Mobile World Congress. We hebben er dus even op moeten wachten, maar de Xperia XZ2 moet het opnemen tegen andere grote spelers als de Galaxy S9 en de Huawei P20. Wel heeft de Xperia XZ2 alles in huis om je van alle gemakken te voorzien.

De Sony Xperia XZ2 heeft een 5,7 inch Full-HD+ HDR display met 18:9 beeldverhouding. Daarbij valt natuurlijk ook het vernieuwde design op met afgeronde hoeken en een behuizing van glas met een metalen frame. Aan de achterkant vinden we de vingerafdrukscanner en de 19 megapixel camera vol mogelijkheden. Er is een Snapdragon 845 processor, 4GB RAM, 64GB opslagruimte en een 3180 mAh accu die draadloos op te laden is. Bij de stereo-speakers kan de telefoon zorgen voor speciale trillingen om je muziek of video nog meer te beleven.

Xperia XZ2 Compact

Bij de Sony Xperia XZ2 Compact komen we voor een groot deel dezelfde specificaties tegen; dezelfde krachtige processor en 19 megapixel camera. De XZ2 Compact heeft een 5,0 inch 18:9 Full-HD+ scherm met een 2870 mAh accu en ook stereo-speakers. Uiteraard draaien de twee smartphones op Android 8.0 Oreo.

Verkrijgbaarheid

Voor de Sony Xperia XZ2 betaal je 799 euro en voor de Xperia XZ2 Compact betaal je 599 euro. Ze zijn direct verkrijgbaar via onderstaande links. Via onderstaande buttons vind je op de toestelpagina’s de uitgebreide informatie zoals specificaties en actuele prijzen.

En bij providers:

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel