Interessante Sony Xperia XA2 en XA2 Ultra nu te koop in Nederland: alle details

Sony heeft de eerder dit jaar aangekondigde Sony Xperia XA2 uitgebracht in Nederland. Het toestel is voorzien van een nette prijs en prima specificaties. We zetten alle details en prijzen voor je op een rij. Ook de Xperia XA2 Ultra is nu verkrijgbaar in Nederland.

Sony Xperia XA2 in Nederland

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone, dan is misschien de Sony Xperia XA2 wel interessant. De Japanse fabrikant heeft het toestel nu officieel uitgebracht in Nederland, zo ontdekte DroidApp. Samen met de XA2 en XA2 Ultra werd ook de Xperia L2 aangekondigd, die al wel enige tijd geleden de winkels bereikte.

Sony Xperia XA2 zilver

De Sony Xperia XA2 is een vrij uitgebreide smartphone met een 5,2 inch Full-HD beeldscherm. Er is 3GB RAM, 32GB (uitbreidbare) opslagruimte en een Snapdragon 630 octa-core processor. Daarbij is er een nette accucapaciteit beschikbaar van 3300 mAh en draait het toestel vanuit de doos direct op Android 8.0 Oreo.

Het maken van foto’s kan met de geavanceerde 23 megapixel camera met hybrid autofocus, een ISO-waarde van maximaal 12800 en slow-motion filmen in 720p. De front-camera telt 8 megapixel en heeft een beeldhoek van 120 graden.

Sony Xperia XA2 Ultra

Xperia XA2 Ultra

Met de Sony Xperia XA2 Ultra heb je de beschikking over een 6,0 inch Full-HD beeldscherm, waarbij de telefoon verder voorzien is van een flinke 3580 mAh accu. Ook bij de Ultra vinden we een Snapdragon 630, Android 8.0 Oreo en ook 4GB RAM en 32GB opslagruimte.

Het meest bijzonder aan de Sony Xperia XA2 Ultra is de dual front-camera. Deze heeft een sensor van 16MP en 8MP en heeft zelfs optische beeldstabilisatie aan boord. Aan de achterkant zien we de vergelijkbare 23 megapixel camera als bij de XA2.

Sony Xperia XA2 kopen

De Sony Xperia XA2 heeft een adviesprijs van 349 euro en je kunt hem direct in huis halen bij Coolblue, Mobiel en Belsimpel. Voor €429,00 haal je de Xperia XA2 Ultra in huis die uit voorraad leverbaar is bij Coolblue, Mobiel en Belsimpel.

Alle details en een compleet overzicht van actuele prijzen vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel