Sony Xperia L2 met gunstig prijskaartje nu te koop in Nederland

Nederland is een smartphone rijker. In het assortiment van de telecomwinkel vinden we nu de Sony Xperia L2. Deze smartphone werd afgelopen maand aangekondigd en heeft een strak design en is de opvolger van de Sony Xperia L1. We zetten de details op een rij.

Sony Xperia L2 in Nederland

Sony heeft de Xperia L2 uitgebracht in ons land. Dit betekent dat we een extra keus hebben voor een relatief betaalbaar toestel. De smartphone werd begin deze maand gepresenteerd, samen met de Xperia XA2-serie. Met de L2 heeft Sony een opvolger voor de Xperia L1, die vorig jaar werd gepresenteerd.

Sony Xperia L2

De Sony Xperia L2 heeft een stijlvol design waarbij er aan de achterzijde een vingerafdrukscanner te vinden is. Daarbij vind je aan de voorzijde een 5,5 inch HD-display en is het toestel uitgerust met een USB-C poort. Natuurlijk is er 4G, WiFi, NFC, Bluetooth en een 3300 mAh riante accu. Onder de motorkap ligt de MediaTek quad-core processor, 3GB RAM en 32GB opslagruimte dat uit te breiden is met een geheugenkaart.

Voor het maken van foto’s kun je gebruik maken van de 13 megapixel camera aan de achterzijde of de 8 megapixel front-camera. Op moment van schrijven draait de smartphone op Android 7.1.1 Nougat.

Sony Xperia L2 kopen

Wil je de Sony Xperia L2 kopen? Dan kun je hem aanschaffen voor 249 euro en kopen bij Coolblue en Belsimpel. Alle details met specificaties en meer, vind je via onderstaande button op de Xperia L2 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel