Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact beschikbaar voor pre-order: de beste aanbiedingen

Sony kondigde tijdens de afgelopen editie van het Mobile World Congress haar nieuwste vlaggenschepen aan. Nu zijn de Sony Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact beschikbaar voor pre-order. Hierbij krijg je een luxe hoofdtelefoon cadeau. We zetten de details op een rij.

Xperia XZ2 pre-order

Eind februari kwam Sony met de aankondiging van de Xperia XZ2 en XZ2 Compact. De twee smartphones waren te herkennen aan een nieuwe stijl qua design, want Sony zag in dat het tijd was voor een andere behuizing; anders dan het vierkante ontwerp.

Sony Xperia XZ2 Deep Green

De Sony Xperia XZ2 is een smartphone met een 5,7 inch Full-HD 18:9 beeldscherm, bij de Compact is dit 5,0 inch. Grotendeels zijn de specificaties tussen de twee toestellen gelijk aan elkaar; ondanks dat de Xperia XZ2 Compact kleiner qua formaat is. Er is een krachtige Snapdragon 845 processor, stereo-speakers, IP68/IP65 certificering, een 19 megapixel Motion Eye camera met Full-HD slow-motion filmen, 4GB RAM en  64GB opslagruimte.

Bij de Xperia XZ2 is er het Sony Dynamic Vibration System aanwezig; waarmee je het geluid extra tot leven kunt laten komen. Op de maat van het geluid (zoals bij video’s) word je nog meer meegenomen doordat het toestel trilt. Daarbij is de XZ2 voorzien van een 3180 mAh accu met draadloos opladen. Bij de XZ2 Compact is er een 2870 mAh accu.

Sony Xperia XZ2 Compact black

Pre-order: gratis koptelefoon

Zoals gezegd is het vanaf vandaag, 16 maart, mogelijk om een pre-order te plaatsen voor het toestel. Toevallig is ook vandaag de dag dat de Galaxy S9 uitgebracht is in Nederland. Voor de Compacte variant betaal je 599 euro, voor de XZ2 een bedrag van 799 euro. Je kunt de toestellen via onderstaande links direct pre-orderen. Begin april zullen de toestellen uitgeleverd worden, op 6 april.

Sony Xperia XZ2 pre-order

Tijdelijk krijg je bij een pre-order een gratis koptelefoon. Dit geldt alleen wanneer je een pre-order plaatst voor 5 april 2018. Het gaat om de Sony Wireless NC WH-1000XM2 die een waarde heeft van 380,00 euro. Deze krijg je alleen als je het toestel in Nederland koopt; waarbij het niet uitmaakt of je het toestel in combinatie met een abonnement aanschaft of los.

En bij providers:

Na je pre-order kun je je hier aanmelden via de website van Sony voor de gratis hoofdtelefoon. Voor een compleet overzicht van specificaties, actuele prijzen en meer, kun je terecht op de toestelpagina’s. Hiervoor druk je op de onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel