Eerste persfoto van Huawei Mate 30 Pro opgedoken: met xenon-flitser

Huawei werkt aan haar nieuwe high-end smartphonereeks; de Huawei Mate 30-serie. Nu zien we een officiële persfoto van de nieuwe Mate 30 Pro, voorzien van verschillende opties en mogelijkheden.

Persfoto van Huawei Mate 30 Pro

Als de laatste geruchten kloppen, zullen we in september het nieuwe vlaggenschip van Huawei gaan zien. Het is de Huawei Mate 30 Pro waarover we al meer nieuws voorbij hebben zien komen. Nu is het moment daar dat we een echte persfoto te zien krijgen. Hoewel het er niet eentje is in hoge resolutie, krijgen we al zeker wel een goed beeld van het nieuwe toestel.

De Huawei Mate 30 Pro zal over een mooi groot scherm beschikken met een wat brede notch. Die brede notch is vermoedelijk nodig voor het integreren van de nodige sensoren, waaronder voor gezichtsherkenning; wat bij de Mate veel beter werkt dan bij andere toestellen.

Huawei Mate 30 Pro persfoto

Daarbij zal de Mate 30 Pro aan de achterzijde beschikken over een grote ronde cameramodule met een quad-camera opstelling en een xenon-flitser. Dit hebben we een hele tijd niet gezien op een smartphone. In het verleden hebben onder andere Sony en Nokia dergelijke flitsers gebruikt. Deze leveren een veel betere egalere manier van flitsen op; hoewel het wel weer een zwaardere aanslag is op de accu en warmte van het toestel.

De processor zou de nieuwe Kirin 990 zijn, welke 6 september officieel wordt aangekondigd. Volgens leaker Ishan Agarwal komt Huawei met een aankondiging voor de Mate 30 Pro op 19 september; wat over zo’n drie weken zou betekenen. Huawei zelf heeft nog geen datum vrijgegeven.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel