Huawei Mate 30 en Mate 30 Pro: meer details over accu’s en opladen

Huawei zal binnenkort met de nieuwe Mate 30-serie komen. Deze serie zal voorzien zijn van meer verbeteringen en mogelijkheden. Nu is er meer informatie over de batterijen en de oplaadmogelijkheden.

Accu’s van Mate 30 (Pro)

De nieuwe topserie van Huawei zit eraan te komen. We hebben het over de Mate 30-serie die in september-oktober verwacht wordt. Op het Chinese netwerk Weibo zijn foto’s verschenen waarbij we meer te weten komen over de accu’s van de twee toestellen. Het gaat om toestellen Huawei Mate 30 en Mate 30 Pro.

Als de informatie klopt, dan krijgt de Mate 30 een accucapaciteit van 4200 mAh. De huidige Mate 20 heeft een 4000 mAh accu van de Chinese fabrikant gekregen. Volgens de foto’s krijgt de Mate 30 Pro een batterijcapaciteit van 4500 mAh. De huidige Mate 20 Pro is voorzien van een 4200 mAh batterij. Op dit moment worden de twee smartphones opgeladen met een 40W snellader. Het opladen moet met de Mate 30-serie nog sneller verlopen. Volgens de berichten krijgen de smartphones een lader mee met een snellader van 55W. Daarbij zou het draadloos opladen met een 25W lader gedaan kunnen worden.

Huawei Mate 30 (pro) accu

De nieuwe Mate 30-serie belooft in veel opzichten een verdere verbetering zijn van de huidige, al erg goede, Mate 20-toestellen. Zodra er meer bekend is over de Huawei Mate 30 en Mate 30 Pro, lees je dat natuurlijk terug op DroidApp.nl.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel