Huawei Mate 30 en Mate 30 Pro: tonen deze foto’s de nieuwe telefoons van voor en achter?

Huawei werkt aan de nieuwe Huawei Mate 30-serie, waarbij we in de afgelopen tijd al meerdere details te horen hebben gekregen. Nu zien we de vermoedelijke Huawei Mate 30 Pro van de voor- en achterkant.

Huawei Mate 30 Pro op de foto

Het Chinese Huawei komt over een tijdje met de introductie van de Huawei Mate 30 Pro, een smartphone welke voorzien zal zijn van een verder verbeterde camera. Deze zal geplaatst zijn in een cirkelvormig ontwerp. Op internet is nu een nieuw beeld verschenen, vermoedelijk van een casemaker, waarbij we het mogelijke design terugzien van de nieuwe Huawei Mate 30 Pro.

Huawei Mate 30 Pro render

De Huawei Mate 30 Pro camera krijgt een triple-camera maar mogelijk wordt deze nog aangevuld met een ToF-sensor voor het vastleggen van diepte. Eerder kwamen al berichten langs over dat het toestel zou beschikken over twee sensoren van 40 megapixel.

Daarbij zien we aan de voorzijde een vrij brede notch. Het is de verwachting dat dit klopt, want Huawei zet bij de Mate vol in op de gezichtsherkenning. Dit zagen we al bij de Mate 20 Pro waarbij de gezichtsherkenning erg prettig werkt, ook in het pikkedonker. Er gaan verder berichten over een Kirin 985 processor, 4200 mAh accu met snelladen van 55W. Naar verwachting wordt de smartphone in de herfst van dit jaar getoond.

Mate 30

De Huawei Mate 30 wordt gelijktijdig met de Pro getoond. Ook daarvan zien we de onderstaande foto. Hoewel de informatie nog met een korreltje zout nemen, komen de berichten wel overeen met de eerder verschenen informatie. Het toestel heeft ook een ronde cameramodule en een bredere notch.

Huawei Mate 30 render

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel