Huawei Mate 30 Pro lek toont nieuw design voor quad-camera

Verschillende smartphones zijn vandaag de dag voorzien van een quad-camera, ofwel vier camera’s. Huawei zou nu voor de Mate 30 Pro het design hiervan willen veranderen, zo zien we op een nieuwe foto.

Huawei Mate 30 Pro met quad-camera

De Huawei Mate 20 Pro kreeg een triple-camera in vierkante opstelling, de P30 Pro kreeg een quad-camera in verticale opstelling. Nu zijn er beelden online verschenen van de vermoedelijke nieuwe Huawei Mate 30 Pro. Hierbij is te zien dat Huawei waarschijnlijk een nieuw design voorbereidt.

Huawei Mate 30 Pro render camera

De foto laat zien dat aan de achterzijde van de Huawei Mate 30 Pro waarschijnlijk een cirkelvormige camera-module wordt geplaatst. In deze cirkel zien we de vier sensoren, waarbij wederom wordt samengewerkt met Leica. Ook biedt deze camera ondersteuning voor 5x optische zoom, net als bij de P30 Pro, en is er een LED-flitser in de module aanwezig.

case huawei mate 30 pro

Het is goed mogelijk dat Huawei dezelfde camera’s gebruikt uit de P30 Pro. Dit is op te maken uit de code van Leica. Dit betekent dat er een 40MP hoofdsensor is, samen met een 20MP ultra wide-angle en 8 megapixel telephoto lens. Daarnaast is er een ToF (time-of-flight) camera aanwezig voor de diepte in een foto.

De komst van de cirkelvormige cameramodule lijkt te worden versterkt, door een andere foto die is verschenen. De vermoedelijke siliconen case laat eveneens een soortgelijke opening zien aan de achterzijde van het scherm. De verwachting is dat Huawei rond de herfst de nieuwe smartphone zal presenteren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel