Nu ook de Huawei Mate 30 Pro in het wild gespot

Huawei was de afgelopen tijd in het nieuws met de Huawei Mate 30 Lite. Echter komen er nog meer toestellen in de Mate 30-serie. Nu zien we foto’s met de Huawei Mate 30 Pro in beeld.

Huawei Mate 30 Pro in het wild

Huawei heeft de nieuwe Mate 30-serie in de startblokken staan. Wanneer de serie gepresenteerd wordt is niet bekend, maar mogelijk gebeurt dit komende herfst. De Huawei Mate 30-serie zal vermoedelijk bestaan uit ten minste drie modellen; een standaard model, de Lite en de Pro. De Lite is in de afgelopen dagen al meerdere keren opgedoken.

Huawei Mate 30 Pro

Nu zien we ook beelden van de Huawei Mate 30 Pro, het nieuwe high-end toestel van de Chinese fabrikant. Naar verluidt zijn werknemers met twee modellen gespot met het nieuwe toestel. We zien twee toestellen die zijn gehuld in een case. Duidelijk is wel dat het scherm wederom aan de zijkanten door zal lopen.

Huawei Mate 30 Pro

Ook zal de smartphone voorzien zijn van een vrij brede notch. Vermoedelijk omdat hier een hoop sensoren in zitten. Eén van deze sensoren zal voor de 3D-gezichtsherkenning zijn, die veel nauwkeuriger is en tevens in het donker werkt. Dit zagen we ook bij de Huawei Mate 20 Pro. We zullen in de komende tijden vermoedelijk meer gaan horen van het nieuwe toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel