Efteling laat je plekje reserveren voor achtbaan: het einde van de wachtrij?

Het staan in de wachtrij is misschien wel het meest vervelende aan een dagje pretpark. De Efteling komt bij wijze van proef met een mogelijkheid om een plekje in de achtbaan ‘de Python’ te reserveren waardoor je niet meer eindeloos in de wachtrij hoeft te staan.

Python reserveren in Efteling app

Op een drukke dag kan de wachttijd in pretpark de Efteling zomaar oplopen tot meer dan een uur. De Efteling start nu een nieuw experiment waarbij bezoekers een plekje moeten reserveren voor de Python. Het doel hiervan is om de wachttijd te verkorten tot maximaal 15 minuten.

Efteling wachttijd app

In het buitenland gebruiken sommige attractieparken al de mogelijkheid om een plekje te reserveren, maar in Nederland wordt dit nog niet toegepast. Echter wil de Efteling daar nu met deze proef verandering in brengen. Via de Efteling app of bij de automaten in het park moeten bezoekers een instaptijd kiezen en reserveren. De proef geldt alleen voor de Python.

De Efteling start op 15 september met de proef en deze duurt twee maanden lang. De Efteling laat weten dat wanneer het een succes is, de optie wordt bekeken om het ook voor andere attracties in te voeren. Het reserveren kost geen extra geld.

Efteling
Efteling
Ontwikkelaar: Efteling B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel