Electronic Arts brengt eindelijk ‘Minions Paradise’ uit

Minions Paradise, de zomerse game met de Minions in de hoofdrol, is eindelijk uitgebracht in de Google Play Store. De domme minion Phil is verantwoordelijk voor het laten zinken van een cruiseschip. Om de boel recht te zetten wordt de vakantie verder gevierd op het eiland Minions Paradise. Jij kunt helpen om het eiland te veranderen in een tropisch resort.

Minions Paradise

Eindelijk heeft Electronic Arts de game Minions Paradise uitgebracht in de Google Play Store. Vorige week werd bekend dat het spel beschikbaar was voor pre-order, maar vanaf nu kan de game dan echt gedownload en gespeeld worden. Je kan een verlaten eiland omtoveren tot een perfecte vakantiebestemming.

Minions Paradise

Je kunt feesten met je favoriete minions en het eiland voorzien van hangmatten, volleybalvelden, bubbelbaden en nog veel meer. Het is mogelijk om in het spel expert te worden in een bepaalde activiteit, denk aan krokodil-skiën, duiken van de waterglijbaan en nog veel meer zomerse activiteiten. Door je uiterste best te doen verdien je punten en kan je nog meer met het paradijs doen. Onderstaande video geeft je een goede uitleg van de verhaallijn.

Minions Paradise is via onderstaande button gratis te downloaden uit de Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel