Play Store krijgt vernieuwd ‘Wat is nieuw?’-venster (+ APK)

Google heeft bij Play Store-app voor Android nieuwe wijzigingen doorvoeren. In Google Play Store 5.7.6 is onder andere de ‘what’s new’ box voorzien van een nieuwe lik verf. Daarnaast zijn er nog een aantal veranderingen doorgevoerd.

Play Store 5.7.6

Karakters

De nieuwe versie van de Google Play Store heeft een aantal veranderingen ondergaan. In de speciale categorie voor kinderen zullen karakters uit games een aparte sectie krijgen. Populaire karakters zoals Spongebob, My Little Pony, de Minions en Frozen zullen openen met een animatie als er op getikt wordt.

karakters play store

‘Wat is nieuw?’

Een opvallende andere wijziging is de vormgeving van de wijzigingen-box. Het venster met ‘Wat is nieuw’ informatie is er anders uit gaan zien. Waar het venster nu omlijnd is met witruimte zal het nu de volle breedte gebruiken. Daarnaast zal tekst donkergroen worden en de achtergrond lichtgroen. Daarbij worden de nieuwe functies vergezeld met een soort van ‘explosie’ icoon.

Play Store 5.7.6

De vernieuwde versie van de Play Store wordt vanaf nu uitgerold. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, download dan hier de Play Store 5.7.6 APK. Mocht je twijfelen of de APK overweg kan met je toestel, wacht dan totdat de update naar je toestel wordt uitgerold.

Lees ook:

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis

via Android Police

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel