Minions Paradise: zomerse game vertraagd naar de herfst

Eerder dit jaar heeft EA de game Minions Paradise al aangekondigd, deze zou in juli uitkomen maar is vertraagd naar de herfst. Dus mocht het echte herfstweer over een tijdje beginnen, dan kun je jezelf opvrolijken met de zomerse Minions Paradise app.

Minions Paradise

Electronic Arts kondigde in juni van dit jaar de game Minions Paradise aan. Via de Play store heb je de mogelijkheid om jezelf alvast te registreren voor de app. Zo kun je deze direct downloaden nadat de app uitkomt en kun je ook nog gebruik maken van de gratis extra’s.

Minions Paradise

Wanneer je de app voor 15 oktober download ontvang je een starters-cadeau en ook ontvang je dit wanneer je de Minions Paradise download binnen 48 uur na de release. De starterscadeaus hebben beide een waarde van ongeveer €4,50.

Help Minion Phil bij het bouwen van het ultieme minion-paradijs op een tropisch eiland. Vervolgens kun je feestjes geven en het eiland naar eigen smaak inrichten. Plaats bubbelbaden, hangmatten en volleybalvelden om het eiland helemaal perfect te maken. Ook zijn er wateractiviteiten beschikbaar zoals duiken van de waterglijbaan en krokodil-skiën. Met deze app haal je het zomerse gevoel terug in huis, handig voor de komende herfstdagen.

De app zal vanaf 13 oktober beschikbaar zijn. Je kan jezelf op de pre-order lijst zetten via onderstaande button.

Lees ook

Reageer op dit artikel