EO laat je The Passion 2016 live meemaken via Virtual Reality app

De Evangelische Omroep (EO) zendt op 24 maart 2016 ‘The Passion’ uit vanuit Amersfoort. Dit doet de omroep niet alleen via de televisie maar dit jaar op een speciale manier. Je kunt namelijk The Passion live meekijken in virtual reality via de EO VR app.

The Passion 2016 in VR

The Passion is een vertolking van het verhaal over de evangelie van Jezus Christus. Dit jaar vindt het muzikale evenement plaats op het Eemplein in Amersfoort. De EO wil dit jaar meer mensen bereiken met het verhaal over Jezus en is hiermee het eerste grote live-event in Nederland dat je kan beleven via virtual reality. Dankzij VR sta je midden op het podium terwijl je eigenlijk gewoon thuis op de bank kunt zitten.

EO VR The Passion 2016

Mocht je niet kunnen wachten tot The Passion begint, dan kan je via de EO VR app alvast de opening scene bekijken in virtual reality. Op 24 maart 2016 kan je live The Passion bekijken via je VR-bril en de VR-app. Je kunt gewoon je Google Cardboard gebruiken of een andere VR-bril. Daarnaast biedt de EO ook via haar webwinkel een speciale The Passion VR-bril aan. Deze kan je na de uitzending natuurlijk gewoon gebruiken voor andere virtual reality-content.

EO VR app downloaden

De EO VR app is er voor Android en Apple iOS. We raden je aan om de uitzending te bekijken via een WiFi-verbinding omdat het streamen via 3G of 4G veel data verbruikt. The Passion wordt donderdag 24 maart 2016 om 20:35 uur uitgezonden op NPO1.

EO VR
EO VR
Ontwikkelaar: Evangelische Omroep
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel