ES File Explorer 4.0 uitgebracht met soort van Material Design (+ APK)

Voor het ordenen en vinden van je opgeslagen bestanden is ES File Explorer een geliefde app. Nu is ES File Explorer 4.0 uitgebracht waarmee je voortaan je bestanden kunt beheren in Material Design, althans, dat is de insteek van de update.

ES File Explorer 4.0

Een nieuwe versie van de bestandsbeheerder ES File Explorer is uitgebracht. ES File Explorer 4.0 brengt een vernieuwde vormgeving naar de app, gebaseerd op Material Design. Bij het openen van de applicatie zien we wel gelijk al een groot aantal punten waarop het Material Design beter doorgevoerd kan worden, maar het begin is er.

ES File Explorer 4.0
Links: oud – Rechts: nieuw

De onderste balk met extra instellingen voor bijvoorbeeld de weergave is verdwenen in de mappenlijst. Daarnaast zijn in ES File Explorer 4.0 de kleuren wat aangepast en dit alles moet zorgen voor een verbeterde weergave. Mocht je op zoek zijn naar een mooiere bestandsbeheerder-app met Material Design, kijk dan zeker ook naar Solid Explorer 2.0.

ES File Explorer 4.0
Links: oud – Rechts: nieuw

ES File Explorer 4.0 zal binnenkort ook uitgerold gaan worden via de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen wachten, dan kan je hier de ES File Explorer 4.0 APK downloaden. Het installeren van dit APK-bestand is uiteraard op eigen risico, maar wij hebben de APK zonder problemen kunnen gebruiken.

ES File Explorer File Manager
ES File Explorer File Manager
Ontwikkelaar: ES Global
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel