Etos lanceert eigen Android-app voor meer voordeel

Winkelketen Etos heeft een eigen applicatie uitgebracht voor Android. Klanten van de drogisterijketen kunnen met de Etos app meer voordeel krijgen op producten. Hiervoor maakt de Etos gebruik van een soort van Bonuskaart-systeem net als Albert Heijn dat heeft. De Etos app heeft meer te bieden; zo is een opvallende functie in de app de stappenteller.

Etos app

Drogisterij Etos heeft in de Google Play Store de Etos app uitgebracht. Vanaf nu kan de applicatie gedownload worden en binnenkort zullen de functies verder uitgebreid worden. In de Etos app kan je je aanmelden met een Mijn Etos account. Hiermee krijg je persoonlijke aanbiedingen. Daarnaast kan je in de winkel je persoonlijke kaart laten scannen, die in de applicatie te vinden is. Op deze manier kan je profiteren van je persoonlijke aanbieding, je kunt ook bij de Etos winkel een Etos kaart halen.

Stappenteller

De stappenteller in de Etos applicatie geeft je inzicht in het aantal gelopen stappen. Echter heeft de stappenteller in de app een extra functie. Bij elke behaalde mijlpaal krijg je korting of een gratis product. Je krijgt te zien hoeveel calorieën je verbrandt hebt en hoeveel kilometer je afgelegd hebt.

Natuurlijk vind je in de Etos app ook de aanbiedingen van deze week, zoek je de winkels in de buurt en vind je er nieuws omtrent producten, de griep en voordeeltjes. De Etos applicatie werkt dus alleen als je je registreert. De app is te downloaden via onderstaande button.

Etos
Etos
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel