Yippie! app vergelijkt offline en online prijzen van producten

Yippie! is een nieuwe applicatie voor Android die onlangs werd verkozen tot de beste retailinnovatie van het jaar. Met de Yippie! app kan je van tal van producten de prijzen vergelijken. Het gaat hierbij om prijzen van winkels in de winkelstraat, maar ook van online winkels. Is de app echt zo handig?

Yippie!

De Yippie! app is vanaf vandaag beschikbaar in de Google Play Store. De toepassing is een aantal maanden getest bij een grote elektronicawinkel. Met Yippie! kunnen prijzen van verschillende producten vergeleken worden. Het gaat hierbij niet alleen om de online prijzen, maar ook van de prijzen van winkels in de winkelstraat. We hebben de proef kort op de som genomen.

Yippie! app

Je kunt op twee manieren zoeken naar een product. Zo kan je zelf met de zoekbalk zoeken, maar ook met de barcodescanner. Door de streepjescode van het product te scannen wordt razendsnel het desbetreffende product gezocht. Het scannen van de barcodescanner van een koffieapparaat gaat erg snel en goed. We krijgen direct een overzicht te zien van waar het product te koop is. Bij het scannen van het verkooppakket van de LG G4, gaat het mis. Hier krijgen we niet relevante items te zien zoals een abonnement die we erbij zouden moeten nemen. Gelukkig kan je hiervoor gebruik maken van de DroidApp smartphone pagina.

Toch is Yippie! zeker interessant. Als je in de winkel staat voor een nieuwe laptop, televisie, koffiezetapparaat, camera of wat dan ook, dan is het heel handig dat je van verschillende winkelketens de prijs kunt opvragen. Je vindt in het overzicht de winkels op volgorde van prijs, maar deze kan ook gesorteerd worden op de winkel die het product het snelste kan leveren.

De Yippie! app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via de onderstaande button.

Yippie! - Zorgeloos shoppen
Yippie! - Zorgeloos shoppen
Ontwikkelaar: Yippie!
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel