Qlever: de app die je pasjes zal vervangen

De applicatie Qlever is een handige toepassing die verschillende dingen voor je verzamelt. In Qlever kan je je klantenkaarten, tickets, bonnetjes, garantiebewijzen en pasjes bijhouden, alles in één app.

Qlever

Qlever is een verzamel-app voor klantenkaarten en andere dingen die bij het winkelen van pas kunnen komen. Ook kan je tickets en garantiebewijzen opslaan in de applicatie.

Met de app Qlever kan je van verschillende winkels klantenkaarten toevoegen en deze bij de winkels laten scannen. Hierdoor hoef je niet meer een portemonnee vol pasjes op zak te hebben. Je kunt ook punten en voor kortingen sparen met Qlever.

Er zijn een aantal organisaties aangesloten bij Qlever. Wanneer je bij een van de organisaties een aankoop doet ontvang je ook binnen de app de bon, het garantiebewijs of toegangsticket. Zo heb je altijd bonnetjes en garantiebewijzen bij de hand voor wanneer je bijvoorbeeld een aankoop wilt ruilen. De app geeft ook aanbiedingen weer van organisaties die je volgt via Qlever.

Je kunt ruim 400 klantenkaarten toevoegen aan de app. Dit gaat gemakkelijk door de barcode via de app te scannen. Vervolgens wordt de kaart opgeslagen en gekoppeld en je Qlever ID. Via ‘mijn kaarten’ zie je een overzicht van de kaarten die je hebt toegevoegd.

Qlever kan je downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

Bekijk ook:

Qlever
Qlever
Ontwikkelaar: Qlever B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel