Evernote update: verbetering voor scannen en erg handige annoteer-functie

Evernote heeft haar Android-app voorzien van een handige update. Dankzij de vernieuwde en verbeterde camera in Evernote wordt het nog makkelijker gemaakt om documenten te scannen. De nieuwe annoteer-functie in Evernote maakt het erg handig om snel annotaties toe te voegen aan documenten. Maar er is meer wat je met Evernote kunt doen.

Evernote

De notitie-app Evernote is voorzien van een update die vanaf nu te downloaden is uit de Google Play Store. Als eerst is het inscannen van documenten makkelijker gemaakt, dit komt door de verbeterde en vernieuwde interface van de camera. Je kan voor het scannen van documenten kiezen uit de handmatige of automatische modus.

Evernote scan

Wanneer je kiest voor de automatische stand, zullen de randen van het document automatisch gedetecteerd worden. Tevens wordt automatisch herkend welke grootte het document heeft en wat voor type het is. Eventuele aanpassingen in contrast en de randen worden dan automatisch geoptimaliseerd voor het beste resultaat.

Annoteren

Het annoteren van documenten is ook nu mogelijk. Dit betekent dat je aantekeningen kunt maken op je documenten. Denk bijvoorbeeld aan het zetten van pijlen of iets verduidelijken met een streep. Daarnaast kan je er ook tekst over plaatsen en symbolen bij zetten. Een andere mogelijkheid is om een gedeelte van de tekst te vervagen en zo onleesbaar te maken. Je kunt de annoteer-functie openen door een foto in Evernote ingedrukt te houden.

Evernote annotatie

Premium-gebruikers kunnen nu sneller visitekaartjes scannen. Als je dit doet, herkent de scanner automatisch dat het hier gaat om een visitekaartje. Gegevens worden dan automatisch herkend en opgeslagen. Ook kan je deze informatie vervolgens opslaan in een notitie.

De update voor Evernote is vanaf nu te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Evernote - Notitie Ordner
Evernote - Notitie Ordner
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel