Evleaks lekt persrender van nieuwe Huawei Mate 9 [update: ook Mate 9 Pro]

Over een kleine twee weken krijgen we de nieuwe Huawei Mate 9 officieel te zien. De fabrikant lijkt er geen groot geheim van te maken, want nu is er een persrender uitgelekt van het nieuwe toestel. De Huawei Mate 9 dook eerder al op, waarbij we ook kennis konden maken met een Edge-versie.

Huawei Mate 9 persrender

Een persafbeelding van de nieuwe Huawei Mate 9 is naar buiten gebracht. De bekende leaker Evan Blass wist de foto te bemachtigen. Al eerder verschenen er foto’s van het toestel waarbij we niet alleen een ‘standaard’ versie zagen, maar ook een Edge-variant kregen te zien met een gebogen scherm. Naar verwachting zal op 2-3 november het toestel aangekondigd worden door de Chinese fabrikant.

Huawei Mate 9

Wat opvalt is het strakke, metalen design van de smartphone, iets wat we bij verschillende Huawei-toestellen ook al zagen, zoals de Huawei Nova. De Mate 9 is uitgerust met een dual-camera, een vingerafdrukscanner en een USB Type-C aansluiting. Op de foto’s zien we de variant zonder Edge-screen. We zien ook dat het toestel uitgerust is met een 3,5 mm audio-jack en dat de speakers aan de onderzijde van de Mate 9 zijn geplaatst.

Begin november zullen we meer te weten komen over de Huawei Mate 9. DroidApp houd je hiervan uiteraard op de hoogte.

Update 18:00 uur:

Evan Blass heeft ook een foto van de Huawei Mate 9 Pro naar buiten gebracht. Dit is de Edge-versie van het toestel, met gebogen schermranden. Naar verwachting zullen we ook deze smartphone op 3 november gaan zien.

Huawei Mate 9 Pro

De smartphone heeft een 5,9 inch display, een Kirin 960 processor, 4GB RAM en 64GB interne opslagruimte. Bij de Mate 9 is er sprake van Full-HD resolutie, bij de Mate 9 Pro is dit Quad HD (2560 x 1440 pixels).

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel