Huawei Mate 9 persfoto’s tonen zowel ‘standaard’ als ‘Edge’ versie

Huawei zal spoedig de nieuwe Huawei Mate 9 presenteren. Anders dan de voorgaande toestellen van Huawei zal er nu ook een zogenoemde ‘Edge’ versie verschijnen. Deze kenmerkt zich door de gebogen rand. Eerder kwam bijvoorbeeld Samsung al met Edge-versies van haar toestellen. De Mate 9 lijkt een interessant alternatief te worden voor de eerder gecancelde Galaxy Note7.

Huawei Mate 9

Het Chinese Huawei komt met een opvolger van de Mate 8. Al eerder verschenen er berichten over de Huawei Mate 9, maar nu krijgen we er een nog beter beeld bij. De bekende leaker Evleaks wist foto’s te bemachtigen van het nieuwe toestel. Hieruit kunnen we opmaken dat er niet alleen een ‘standaard’ versie van de Mate 9 zal verschijnen, maar ook een variant met een gebogen beeldscherm; een zogenoemde ‘Edge’ variant.

Huawei Mate 9

De normale versie van de Huawei Mate 9 zal volgens de berichten beschikken over een Full-HD display, de Edge-versie krijgt een QHD-resolutie. Daarbij verwachten we een Kirin 960 processor en zouden we volgens Evan Blass zelfs 6GB aan RAM-geheugen tegenkomen. De displaygrootte is 5,9 inch en er komt een 20 megapixel dual-camera in het toestel. Huawei zou begin november het toestel presenteren. We houden je uiteraard op de hoogte.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel