Facebook at Work aangekondigd voor Android [update 16-01]

Facebook heeft een nieuwe applicatie aangekondigd voor Android. Het gaat om de app Facebook at Work. Volgens Facebook kan je nu gewoon dus Facebooken tijdens werktijd!

Facebook heeft voor Apple iOS en Android de applicatie Facebook at Work aangekondigd.

Met Facebook at Work heb je de voor bedrijven aangepaste versie van Facebook tot je beschikking. Dankzij FB@Work scheid je je privé-leven met je werkleven. Met Facebook at Work heb je een eigen sociaal netwerk met je collega’s. Je kan een aparte log-in voor op je werk maken, of inloggen met je huidige Facebook-account. Facebook gelooft dat Facebook at Work de e-mail binnen een bedrijf zou kunnen vervangen.

facebook-work

Opvallend is dat de applicatie Facebook at Work reclamevrij is, waardoor het verdienmodel hierin niet helemaal duidelijk is. De applicatie binnenkort te vinden in de Google Play Store. Het is nog niet bekend of de applicatie eerst alleen in de Verenigde Staten beschikbaar is, of dat de applicatie wereldwijd beschikbaar zal komen.

facebook at work

Update 16-01-2015 17:01 uur: 

Facebook heeft de Facebook at Work app voor Android officieel uitgebracht in de Google Play Store. Helaas is de applicatie niet beschikbaar voor de Nederlandse Android-gebruikers. Maar vooralsnog alleen in de Verenigde Staten.

Workplace from Meta
Workplace from Meta
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

via Mobiflip

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel