Facebook geeft video chat in Messenger app nieuwe filters en maskers

Facebook heeft haar video chat functie in de Messenger-app flink uitgebreid om het chatten nog leuker te maken. Zo vind je een ruim aanbod van filters, stickers en maskers tijdens het videochatten. Ook kun je nu snel een schermafdruk van een video chatgesprek maken.

Facebook maakt videobellen leuker

Kies bijvoorbeeld een van de vijf emoji om je gevoelens nog duidelijker te maken. Zo toont Facebook bijvoorbeeld hartjes of tranen over het beeld van je camera. Maar naast de vijf emoji kun je er ook voor kiezen om een filter over het beeld te leggen. Deze filters zijn vergelijkbaar met bijvoorbeeld die van Instagram, waarbij kleuren of lichtinval verandert worden.

Messenger emoji reactie

Maskers waren al aanwezig in Messenger van Facebook maar nu zijn er een aantal nieuwe toegevoegd aan de app. Sommige maskers hebben een verborgen animatie, bijvoorbeeld wanneer je met je gezicht een bepaalde uitdrukking maakt. Maskers blijven ook net zolang actief totdat je deze zelf uitschakelt. Met de update voor Messenger maakt Facebook het ook makkelijker om schermafdrukken te maken van een chat. Bijvoorbeeld om later nog eens terug te kijken of te delen op de tijdlijn van je vrienden.

Messenger
Messenger
Ontwikkelaar: Meta Platforms, Inc.
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel