Facebook: nieuwe ‘vind ik leuk’-buttons met emoticons nu beschikbaar

Facebook heeft vanmiddag de nieuwe ‘vind ik leuk’ buttons uitgerold naar zowel de desktop als de mobiele website en apps. Met de nieuwe emoticons die toegevoegd zijn, kan je beter je gevoel overbrengen bij een reactie, zo is de gedachte erachter.

Facebook ‘vind ik leuk’ emoticons

Facebook heeft de mobiele website, haar apps en de website op de desktop voorzien van de nieuwe ‘vind ik leuk’ buttons. Hiermee kan je op meerdere manieren je gevoel overbrengen. De buttons zijn sinds vanmiddag beschikbaar en inmiddels bij iedere gebruik uitgerold.

Een maand geleden maakte Facebook bekend dat het het aantal ‘vind ik leuk’ knoppen uit ging breiden met vijf emoticons. De vijf emoticons zijn; geweldig, grappig, verbluft, verdrietig en boos. De zesde emoticon is de traditionele ‘like’. Door de ‘vind ik leuk’ knop ingedrukt te houden krijg je de opties te zien waarna je over de smileys kunt gaan om de betekenis ervan te zien. In het overzicht kan je precies zien welke betekenis de emoji heeft. Door los te laten kan je je gevoel overbrengen.

Like: DroidApp op Facebook

Wat vind jij van de nieuwe emoticons naast de vind ik leuk button?

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel