Facebook Slingshot vanaf vandaag ook in Nederland

Facebook Slingshot is vanaf vandaag ook te downloaden in Nederland. Tot vandaag was de nieuwe applicatie van Facebook enkel in Amerika te downloaden, maar dat is vanaf nu verleden tijd. Met Facebook Slingshot wordt de strijd aangegaan met diensten als Snapchat.

In de Google Play Store was Facebook Slingshot al een tijdje te vinden, maar de dienst kon niet worden geïnstalleerd op de Nederlandse toestellen. Vanaf vandaag is het wel mogelijk om de nieuwe dienst te gebruiken in Nederland. Met Facebook Slingshot opent Facebook de aanval op de populaire applicatie Snapchat. Facebook Slingshot maakt het mogelijk om snel een foto of video te versturen, die na een tijdje verdwijnt bij de ander op het toestel. Wanneer er een foto of video verstuurd wordt, kan je daar desgewenst nog een tekst of kleur aan toevoegen.

Facebook Slingshot

Een beeld kan je naar een of meerdere personen tegelijk sturen. Anders dan Snapchat is dat de dienst net een andere werkwijze heeft. Bij Facebook Slingshot kan de ander je foto of video pas bekijken, als de ander wat terugstuurt. Facebook Slingshot werd vorige week aangekondigd, en kwam toen enkel voor de Amerikaanse Play Store beschikbaar. Nu de applicatie wereldwijd beschikbaar is, kunnen ook de Nederlanders de app downloaden. Facebook Slingshot kan gratis gedownload worden uit de Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel