‘Facebook trekt stekker uit Facebook Home’

In april vorig jaar kondigde het sociale netwerk Facebook; Facebook Home aan. Met Facebook Home wordt de interface van je Android-toestel aangepast met Facebook updates en foto’s. Maar volgens anonieme bronnen heeft Facebook de stekker uit Facebook Home getrokken.

Facebook heeft volgens bronnen de stekker uit Facebook Home getrokken. Facebook Home is een soort van launcher waarmee de interface op het toestel gepersonaliseerd kan worden. Facebook Home moest ervoor zorgen dat mensen langer hun tijd gingen doorbrengen op het sociale netwerk.

facebook home

In januari van dit jaar is de laatste update uitgebracht voor Facebook Home. Daarna is er eigenlijk niks meer vernomen van Facebook over Facebook Home. Volgens een anonieme bron zou Facebook uit het ontwikkelings-team gestapt zijn van het project.

Hoewel er geen officiële bevestiging is van Facebook, lijkt dit het volgende project te zijn waarbij Facebook de handdoek in de ring gooit. Voor Apple iOS trok Facebook onlangs de stekker uit de stand-alone apps Poke en Camera. Met de nieuwe applicatie Facebook Slingshot, welke sinds van de week ook in Nederland te downloaden is, wil Facebook de strijd aangaan met Snapchat.

Mocht je Facebook Home toch nog willen gebruiken, dan kan je Facebook Home gratis downloaden uit de Google Play Store.

Via: XatakaAndroid

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel