FIFA 17 Companion app uitgebracht: beheer je eigen team en spelers

Electronic Arts heeft de FIFA 17 Companion app uitgebracht in de Play Store. Met deze applicatie kan je voor je eigen voetbalteam je spelers kiezen en het team beheren. De FIFA 17 Companion app werkt samen met de FIFA 17 game en laat je waar je ook bent alles uit het voetbalspel halen.

FIFA 17 Companion

De FIFA 17 Companion app van EA is vanaf nu beschikbaar voor de mobiele platformen. Om de applicatie te gebruiken dien je in te loggen met een EA-account en in het bezit te zijn van FIFA 17 voor Xbox 360, Xbox One, PC, PlayStation 3 of PlayStation 4. Daarnaast dien je in het spel een FIFA Ultimate Team-club aangemaakt te hebben. Dan kan je aan de slag met de app.

FIFA 17 Companion

Voetbalteam beheren

Je kunt je volledige club beheren zonder dat je hiervoor bij je computer of console in de buurt moet zijn. De selectie kan je voorbereiden voor wedstrijden en je kan bieden op transfers en nieuwe spelers aanschaffen. Volgens Electronic Arts kan je ook meedoen aan selectie-uitdagingen en hierbij spelers ruilen tegen beloningen zoals SSU-spelers, munten of pakketten.

FIFA 17 Companion

Het beheren van je team kan op verschillende manieren via de FIFA 17 Companion app. Zo is het mogelijk om de opstelling aan te passen, de managers en spelers te veranderen en verbruiksitems toe te passen op een speler of je team. Middels in-app aankopen kan je je club uitbreiden met pakketten. Dit kan je doen door FIFA-punten of munten in te wisselen.

FIFA 17 Companion

Downloaden

De applicatie is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. De game draait op Android 4.1 Jelly Bean en hoger. FIFA Mobile, de nieuwe naam voor de mobiele apps van FIFA 17, zal deze herfst uitgebracht worden, zo werd eerder bekend. Het plaatsen van een FIFA Mobile pre-order is inmiddels wel al mogelijk via de Google Play Store.

EA SPORTS™ FIFA 22 Companion
EA SPORTS™ FIFA 22 Companion
Ontwikkelaar: ELECTRONIC ARTS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel