FIFA 17 voor Android heet ‘FIFA Mobile’ en komt deze herfst

Android-bezitters kunnen zich opmaken voor een nieuw voetbalspel. Na FIFA 2016 komt voor seizoen FIFA 2017. Echter zal voor de mobiele platformen niet de naam FIFA 17 gebruikt worden, maar zal de game door het leven gaan als FIFA Mobile.

FIFA 17 – FIFA Mobile

De nieuwe voetbal-game FIFA 17 zal voor Android uitgebracht worden met de naam FIFA Mobile. Binnen enkele weken (deze herfst) zal de game officieel uitgebracht worden voor de mobiele platformen waaronder iOS en Android. De gameplay in de nieuwe versie zal erop gericht zijn dat het spelen met een mobile device zo prettig mogelijk wordt gemaakt.

Daarnaast zal er seizoens-modus beschikbaar komen en kan er meegedaan worden aan evenementen in het spel. Een carrière-modus zoals in de versie voor de spelcomputers, zal niet verschijnen in de mobiele game.

Zoals gezegd zal FIFA Mobile voor 2017 deze herfst uitgebracht worden. Het spel zal gratis te spelen zijn, maar middels in-app aankopen kan je nog meer uit de game halen. Op dit moment kan je FIFA 16 uit de Play Store downloaden als je de huidige versie wilt spelen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel