NU.nl app laat je Champions League wedstrijden casten naar Chromecast; kritiek blijft

Nieuws-app Nu.nl heeft een update gekregen. Vooral voor voetballiefhebbers is de update goed nieuws, want je kunt vanaf nu Champions League wedstrijden casten naar de Chromecast. Sinds de vorige update is de kritiek op de Nu.nl app enorm.

Champions League via Chromecast

Een update voor de Nu.nl app maakt het mogelijk om vanaf nu Champions League wedstrijden door te sturen naar de Google Chromecast. Hiermee kan je de video’s niet alleen op je smartphone of tablet bekijken, maar ook op je televisie. Uiteraard dien je hiervoor wel in het bezit te zijn van een Chromecast. Helaas heeft Nu.nl niet gelijk Chromecast-ondersteuning toegevoegd voor de rest van de filmpjes in de app.

Champions League

Kritiek

Sinds de vorige update uit een grote groep mensen veel kritiek op de Nu.nl app. Sinds 12 september is het reactie-platform NUjij er niet meer, en werd het ook niet meer mogelijk om te reageren op berichten. Enkel het insturen van een tip zien veel gebruikers als het snoeren van de mond. Echter heeft Sanoma de stekker definitief uit NUjij getrokken, dus de kans dat dit terugkomt is eigenlijk uitgesloten.

Downloaden

De update met de Chromecast-ondersteuning voor Champions League wedstrijden is te downloaden uit de Google Play Store, via onderstaande button.

NU.nl - Nieuws, Sport & meer
NU.nl - Nieuws, Sport & meer
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel