Fitbit app update brengt nieuwe tools voor goede nachtrust

Met de fitnesstrackers van Fitbit kun je je eigen activiteiten bijhouden maar ook je nachtrust monitoren. Met de uitgebrachte update voor de Fitbit app wordt dat laatste een stuk interessanter.

Fitbit app

Met de door Fitbit uitgebrachte app update kun je nu nog gedetailleerder je slaap bijhouden. Het loggen van je nachtrust was al mogelijk maar is na de update een stuk interessanter geworden. Je kunt nu bijvoorbeeld een doel voor je zelf stellen zoals: “Ik wil 8 uur slaap per dag”. Het is mogelijk om tot op de minuut een doel in te stellen.Fitbit slaap doelstellingOok geeft het tabblad met informatie over je slaap nu meer informatie, zo zie je in een oogopslag hoeveel slaap je in een week hebt gehad. Maar ook op welke dag je het beste hebt geslapen en wanneer je een korte nacht hebt gehad. Verder kun je bekijken wanneer je vaak wakker bent geweest.

Je kunt per item bekijken hoe lang en wat de algehele kwaliteit van je slaap is geweest door er op te tikken. De update voor de Fitbit applicatie is verkrijgbaar via de Google Play Store via onderstaande button.

Fitbit
Fitbit
Ontwikkelaar: Fitbit, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel