Fitbit gezondheidstracker krijgt nieuwe frisse Android app

Met een Fitbit gezondheidstracker kun je allerlei informatie verzamelen over je dagelijkse activiteiten. De ontwikkelaar werkt hard aan een nieuwe interface die nu ook te gebruiken is op Android toestellen. Eerder was de interface al op iOS apparaten te vinden.

Nieuwe looks voor Fitbit app

Op het nieuwe dashboard van de Fitbit applicatie staan nu het aantal stappen centraal. Ook zie je in een oogopslag het aantal trappen, kilometers en actieve minuten. Door naar beneden te scrollen zie je ook hoeveel je gedronken en gegeten hebt. Leuk is dat je het overzicht naar eigen wens kunt indelen door de edit knop te gebruiken.

Fitbit nieuw uiterlijk

De zwevende knop rechtsonder geeft toegang tot allerlei acties. Zo kun je snel een activiteit of maaltijd loggen. Daarnaast kun je een stil alarm instellen op je Fitbit tracker.

Synchronisatie van de gegevens werkt nu middels een pull-to-refresh actie. Door het overzicht naar beneden te trekken worden de laatste cijfers opgehaald van je Fitbit. Andere schermen zijn ook licht aangepast naar de nieuwe stijl.

Fitbit nieuwe looks

Gebruikers die graag terug willen naar de vorige versie kunnen dat nu nog doen door in het instellingenmenu terug te schakelen. Het nieuwe uiterlijk van de Fitbit app vind je in de laatste update in de Google Play Store.

Fitbit
Fitbit
Ontwikkelaar: Fitbit, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel