Fitbit Charge 3 is nieuwe fitnesstracker met touchscreen

Fitbit heeft een nieuw sporthorloge aangekondigd; de Fitbit Charge 3. De nieuwe fitnesstracker is voorzien van een touchscreen en is voorzien van een aantal extra opties.

Fitbit Charge 3 aangekondigd

Er is een nieuwe Fitbit aangekondigd door de fabrikant. De fitnesstracker die nu nieuw is, is de Fitbit Charge 3. Het horloge is voorzien van een OLED-scherm waardoor je kunt vegen en dus ook kunt scrollen. Bij het vorige model was het alleen mogelijk om een keer te tikken. Het nieuwe sporthorloge is voorzien van een waterdichte behuizing en moet een langere accuduur halen. Net als de Fitbit Charge 2 is er geen GPS aanwezig. Voor het hardlopen kan het meenemen van je smartphone voor de locatie dus nog steeds wel handig zijn.

De Fitbit Charge 3 is voorzien van het touchscreen die extra mogelijkheden biedt. De notificaties van je smartphone komen ook binnen op de Fitbit. Daarbij moet het mogelijk zijn om een oproep aan te nemen en moet er in de toekomst ondersteuning zijn voor quick replies.

Fitbit brengt de Charge 3 in oktober uit voor een prijs van 150 euro. Vanaf de start kan het horloge overweg met Android en Apple iOS. Later volgt ondersteuning voor Windows en kan het later ook overweg met MacOS.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel