Fitness Vriend+ in Play Store voor €0,10: meer dan 1700 bewegingsoefeningen

Iedere week is er een applicatie in prijs verlaagd naar €0,10. Deze week is dat de app Fitness Vriend+. Deze applicatie bevat meer dan 1700 bewegingsoefeningen waar je mee aan de slag kunt gaan. Daarnaast is ook de interessante game ‘A Normal Lost Phone’ voordeliger te downloaden.

Fitness Vriend+

Fitness Vriend+ is een applicatie die je op verschillende manieren bezighoudt met oefeningen om te bewegen. De fitness-app bevat meer dan 1700 unieke oefeningen en verduidelijkt de opdracht met meer dan 1000 video’s. Ook zijn er meer dan 4000 animaties en foto’s aanwezig die de opdracht uitbeelden.

Fitness Vriend+

Bij de oefeningen wordt gebruik gemaakt van verschillende apparatuur, die je veelal in de sportschool kunt terugvinden. Daarnaast kun je via de Fitness Vriend+ app doelstellingen invullen en wordt er een eigen training routine samengesteld in de toepassing. Een andere optie in de applicatie is het bijhouden van het lichaamsgewicht en krijg je interessante grafieken en statistieken te zien.

Fitness Vriend+: Oefeningen
Fitness Vriend+: Oefeningen
Ontwikkelaar: Azumio, Inc.
Prijs: € 3,19

Afgeprijsde game: A Normal Lost Phone

Naast een app voor 10 eurocent is ook een game in prijs verlaagd. Het gaat om het spel A Normale Lost Phone. Hierbij vind je in de game een telefoon waarvan jij de eigenaar moet ontdekken. Hiervoor kun je de berichtgeschiedenis inzien en foto’s bekijken. Je kunt het spel deze week voor €0,10 downloaden uit de Google Play Store.

A Normal Lost Phone
A Normal Lost Phone
Ontwikkelaar: PID Games
Prijs: € 2,99

Lees ook

Reageer op dit artikel