Flight Simulator 2016 uitgebracht voor Android

Voor de vliegtuig-liefhebbers onder ons is er een nieuwe game waarmee je je kunt vermaken; Flight Simulator 2016. De vliegtuig-simulator voor Android is nu in de Google Play Store te vinden en natuurlijk hebben wij ook de game even gespeeld.

Flight Simulator 2016

Thetis, de ontwikkelaar die bekend staat om de verschillende simulatie-games heeft Flight Simulator 2016 HD uitgebracht in de Play Store. Vanaf nu kan je vliegtuigen besturen vanaf je Android-smartphone of tablet. In de game kan je verschillende vliegtuigen selecteren, maar sommigen daarvan kosten geld. De ontwikkelaars willen een alternatief zijn voor het toch wel beste simulatie-spel Infinite Flight maar ook games als X-Plane en Aerofly.

We hebben de game ook even geprobeerd. Je kunt slechts een handjevol vliegtuigen gratis kiezen. De rest is allemaal betaald. De grafische weergave is oké maar zeker niet vergelijkbaar met die van Infinite Flight. Ook de bediening van de applicatie reageert vrij traag en heeft er met regelmaat moeite mee. De luchthaven in New York is gratis, de rest uit New York moet je vrijspelen en de rest moet je kopen.

Mocht je de gok toch willen wagen en het spel zelf willen proberen; dan kan je Flight Simulator 2016 HD kopen voor 2,99 euro. Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop kan je binnen twee uur gewoon je geld terugvragen. Er is ook een gratis versie van de game; Flight Simulator 2016 FlyWings waarbij je nog minder opties, vliegtuigen en luchthavens hebt. Ook deze hebben we geprobeerd en is geen echte aanrader. Beide games kan je downloaden uit de Play Store via onderstaande buttons.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel