Flightradar24 uitgebreid met toffe Chromecast-ondersteuning

Flightradar24 is een handige applicatie om te zien waar, welk vliegtuig vliegt. Vanaf nu zijn de mogelijkheden in de applicatie uitgebreid. De update naar de nieuwste versie van Flightradar24 voegt Chromecast-ondersteuning toe zodat je de vluchten op je televisie kunt bekijken.

Flightradar24 en Chromecast

In de Play Store heeft Flightradar24 een update ontvangen die de applicatie nog interessanter maakt. Het gaat om de betaalde versie van de vliegtuigradar die de Chromecast-ondersteuning heeft gekregen. Wanneer je televisie ingeschakeld is kan je voortaan deze functie gebruiken. Uiteraard hebben we de functie even getest en het werkt soepel en snel.

Flightradar24 Chromecast

De kaart met de weergave van de vliegtuigposities wordt in het groot getoond. Daarbij kan je vanuit de statusbalk gebruik maken van de shuffle-modus. In willekeurige volgorde worden hiermee de details getoond van de vliegtuigen. De details bestaan uit de bestemming, het vertrekpunt, de luchtvaartmaatschappij en nog verschillende andere informatie.

De nieuwe versie van Flightradar24 bevat ook verbeterde filters met betrekking tot de zoekfunctie. De ontwikkelaars hebben ook enkele bugfixes doorgevoerd zodat de applicatie nog stabieler is. De update voor Flightradar24 kan gedwonload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Lees ook

Reageer op dit artikel