Flightradar24 7.6.1 brengt vernieuwde, toffe 3D-weergave van vliegtuigen

De app Flightradar24 is een onmisbare applicatie voor het raadplegen van de vliegtuigradar. Waar gaat het vliegtuig heen boven je hoofd, en welk vliegtuig is het? Met de update van Flightradar24 7.6.1 is de 3D-weergave flink verbeterd.

Flightradar24 7.6.1 voor Android

De Android-app van Flighradar24 is voorzien van verbeteringen. De changelog maakt melding van meerdere wijzigingen en nieuwe functies. Eén hiervan is een pop-up die aangeeft dat er vulkanische activiteiten zijn. Je kunt deze als laag activeren en zo meer informatie krijgen over een uitbarsting van de vulkaan.

Dan is er de verbeterde 3D-weergave. Hiermee kun je vluchten van over de hele wereld realtime volgen in 3D. In de applicatie wordt dan het soort vliegtuig getoond; samen met de satelliet- en terreinbeelden in hoge kwaliteit. De gratis gebruikers mogen 5 sessies doen; daarna moet je ervoor upgraden naar een betaald abonnement. Vanwege de hoge kwaliteit beelden is het gebruik van de functie via WiFi aan te raden.

De update naar Flightradar24 7.6.1 wordt uitgerold via de Google Play Store en is te downloaden via onderstaande button.

Flightradar24 Flight Tracker
Flightradar24 Flight Tracker
Ontwikkelaar: Flightradar24 AB
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel