Flightradar24 7.0 app krijgt update met nieuw design, geschiedenis van vluchten en meer

Flightradar24 heeft een flinke update uitgebracht voor de Android-app. Flightradar24 7.0 voor Android brengt een nieuw design en veel nieuwe functies. Waaronder het bekijken van geschiedenis van vluchten en ook wordt de premium-versie vervangen door een abonnementsmodel.

Flightradar24 app 7.0

De update naar versie 7.0 van de Flightradar24 brengt verschillende veranderingen. Voor degenen die ooit de Pro-versie hebben aangeschaft is er minder goed nieuws. De handige app waarbij je realtime vluchten kunt bekijken stapt over op een abonnementsmodel. Hiervoor kun je kiezen uit Silver en Gold waarvoor je minstens 11,49 euro per jaar moet betalen. Je krijgt dan meer details rondom vluchten, geschiedenis en nog veel meer.

De gratis versie van de app krijgt dus meer gratis functies. Zo kun je uitgebreide vluchtgegevens bekijken voor iedere vlucht en krijg je hoge resolutie-foto’s te zien. De Flightradar24 app is verder uitgebreid met historische gegevens van vliegtuigen en vluchten, een playback functie voor vluchten en het weer voor luchthavens. Bij vliegvelden krijg je ook de aankomsttijden en vertrektijden van vliegtuigen te zien. Bij vluchten kun je ook de data exporteren als CSV en KML. De pro-functies zijn voor de eerste zeven dagen gratis te gebruiken.

Flightradar24 7.0 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Je kunt de app direct via onderstaande button downloaden. De app bevat nog steeds handige Android Wear– en Chromecast ondersteuning.

Lees ook: 5 nuttige apps voor vliegtuigspotters

Flightradar24 Flight Tracker
Flightradar24 Flight Tracker
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel