Schiphol app krijgt grote update: nieuw design en vol nieuwe functies

Luchthaven Schiphol heeft een update uitgebracht voor de Schiphol app. De Schiphol applicatie komt van pas voor iedereen die een bezoekje brengt aan het vliegveld, of die op reis gaat. De update brengt en compleet nieuw design en verbeterde, nieuwe functies.

Schiphol app

De ontwikkelaars van de Schiphol app hebben een grote update uitgebracht voor de toepassing. Bij het starten van de app valt direct op dat het design van de app is vernieuwd. Het geheel oogt een stuk overzichtelijker en tevens zijn er vernieuwingen qua functies te vinden. Daarbij zijn er ook aanbiedingen te vinden in de app voor €5,00 korting bij verschillende winkels op Schiphol Airport.

Je vindt in de app direct informatie over je vlucht met eventueel belangrijke veranderingen. Ook word je de weg gewezen naar de juiste check-in balie en de boarding-gate op Schiphol. Natuurlijk vind je ook de restaurants en winkels op een kaart in de app.

Parkeren

Schiphol heeft daarbij de app ook voorzien van de mogelijkheid om een parkeerplaats te reserveren. Hierbij kan je filteren op verschillende eigenschappen. Denk aan overdekt, een goede verbinding met de bus en op loopafstand van de aankomst- of vertrekhal.

Update downloaden

De update voor de Schiphol app kan je downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Schiphol Amsterdam Airport
Schiphol Amsterdam Airport
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel