KLM app 7.0 verschenen: vormgeving weer op de schop

KLM heeft haar Android-applicatie voorzien van een update. In de Play Store is nu de KLM app geüpdatet naar versie 7.0. Opvallend is dat de compleet vernieuwde vormgeving van de vorige versie is vervangen door een compleet vernieuwd design. Daarnaast heeft de luchtvaartmaatschappij de KLM app voorzien van een aantal verbeteringen en nieuwe functies. Voor tablet-bezitters is er nu de optie reisinspiratie.

KLM app 7.0

Luchtvaartmaatschappij KLM heeft versie 7.0 uitgebracht van de applicatie voor Android. De KLM app is voorzien van -wederom- een nieuw uiterlijk. Bij de grote vorige update, die begin juli uit werd gebracht, werd ook de vormgeving op de schop gegooid. De KLM app is nu voorzien van een vleugje Material Design en oogt minder druk.

Universele ondersteuning en reisinspiratie

Versie 7.0 biedt universele ondersteuning. Dit houdt in dat de applicatie ondersteund wordt op Android-smartphones, tablets en smartwatches met Android Wear. Naast de vernieuwde interface is ook het reisoverzicht met ‘Mijn Reizen’ duidelijk verbeterd.

KLM app 7.0 reisinspiratie

KLM heeft ook het Flying Blue gedeelte vernieuwd en voor de tablet-bezitters een onderdeel toegevoegd waarmee reisinspiratie opgedaan kan worden. Op smartphones is deze functionaliteit niet aanwezig. Dankzij vooraf ingevulde persoonsgegevens kan er sneller ingecheckt worden en ook krijg je tijdens het boeken meer informatie te zien.

Downloaden

KLM app 7.0 kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

KLM – Boek vluchten en beheer uw reis
KLM – Boek vluchten en beheer uw reis
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel